In Antonia-SKS Herentals (1-0) werd er pas 4' voor tijd gescoord.Lambrechts had toen bij SKS Herentals een rode kaart gekregen. Antonia was in de beginfase de betere ploeg maar SKS kreeg de betere kansen maar liet na ze af te werken.[i]Verslag Jef Peeters/ SKS/ ThalsFM: [/i]"SKS speelde een van hun beste wedstrijden uit dit seizoen, maar door dubieuze beslissingen van de ref, werd hen het verdiende punt ontnomen. Of ze de 3 punten zichzelf hebben ontnomen is een ander verhaal.In de eerste helft verloopt de wedstrijd gelijkopgaand maar een attente Jef Van Opstal kan met twee parate tussenkomsten een vroege achterstand vermijden. Het is echter SKS dat in de 37' de mooiste kans kan creëren, als Van Grieken diep op Van Genechten speelt en deze laatste met een listig tussendoorballetje Sukmuang alleen voor doel brengt, maar Tjen wijkt te ver uit, en besluit in het zijnet. We rusten met een brilscore en in de tweede helft moet het dan maar gebeuren.De thuisploeg kan bij het begin van de tweede helft de zaken niet forceren en in de 55' komt Sukmuang alweer alleen voor doel en ditmaal kan de doelman nog nipt de bal in hoekschop deviëren. De organisatie bij SKS is perfect en de bal wordt met zekerheid en precisie doorgespeeld. In de 63' gaat een loeier van Van Genechten nipt voorlangs en Antonia geraakt nog moeilijk tot de Herentalse zestien. Ondertussen had de scheidsrechter reeds enkele gele kaarten voor Van Grieken, Goos en Lambrechts uit zijn hoed getoverd tot hij in de 72' er een rode bij deed voor een tweede gewone overtreding van Lambrechts. Vlak na de uitsluiting kwam Antonia nog eens in de zestien en na een geharrewar belandt de bal op de deklat, doch na een fout op de doelman. Ondanks de numerieke minderheid houdt SKS goed stand en de thuisploeg kan geen uitgesproken doelkans creëren. Achter het doel van Jefke Van Opstal wordt er bengaalsvuurwerk ontstoken en in de rook meent de scheids dat het contact tussen een SKS verdediger en een lokale aanvaller een strafschop waard is. De Pooter trapt en de VC-doelman kan de bal nog even deviëren maar niet voldoende om hem uit het net te houden, 1-0 in de 84'.Er zijn enkele opstootjes tussen de spelers en ook terreinafgevaardigde en trainer van SKS worden uit de neutrale zone verwezen. Na het bedaren der gemoederen gaat SKS in de laatste minuten van de wedstrijd op zoek naar eerherstel en de ingevallen Björn Swerts krijgt de gelijkmaker aan de voet maar besluit veel te zwak. Een onverdiende nederlaag voor SKS dat globaal bekeken zeker even goed, zoniet beter voetbal vertoonde dan de leider.Volgende week, na 4 verplaatsingen, eindelijk opnieuw een thuiswedstrijd, wel tegen de rode lantaarn, St. Jozef Rijkevorsel.[b]Van Opstal Jef-Verhaegen-Christoph-Mannaerts Yves-Goos Bram-Sels Gunter (86' Eder)-Vercammen Sven-Rayen Wout-Lambrechts Jasper-Sukmuang Thanet (80' Swerts Björn)-Van Grieken Marc- Van Genechten Steven"[/b]In V. Balen-OG Vorselaar scoorde Braem voor de thuisploeg al in de 7'. OG Vorselaar was daardoor bijna gans de wedstrijd op achtervolgen aangewezen.